Buda, XII. Kissváb-hegy, befektetésnek 1060 m² eladó üzleti ingatlan

Privát ajánlat

Kérem, keressen az ajánlat részleteiért!

Az ingatlan leírása

Buda XII. ker. Kissvábhegy János kórház közelében 1060nm-es, bővíthető, önálló irodaépület eladó.

János kórház közelében netto 1020 nm-es, két szintes, önálló iroda épület, 117 nm terasszal, 2289 nm-es telekkel, kialakított kocsibeállókkal eladó. Az épület nagy 3,5 méteres belmagassággal rendelkezik, szerkezete 6mx6m raszterben épített vasbeton pillérvázas, vasbeton födémszerkezetű, hőszigetelt üvegezésű alumínium nyílászárokkal, jó állapotú, bitumenes szigetelésű lapos tetővel.
Az épületben 2018-óta nagy sebességű optikai hálózat (DIGI, Telekom), 2021-ben 70 méter hosszúvédelmi támfal épült, az épület és a támfal közötti részén szabadtéri közösségi tér lett kialakítva. Az épület felújítása során LED panel világítótestek kerültek elhelyezésre, 2021-ben egy telepített 100kW-is Vaillant kazán került beépítésre, az épület hűtését helyiségenként split klímák biztosítják.

A telek 0,75%-os szintterületi mutatójából adódóan kb 700nm (egy teljes új szint) építhető rá.

Az épület egy 12.456nm-es osztatlan területű telken található, melyből 2289 nm kizárólagos joggal az épülethez tartozik, a területen található épületek az osztatlan területről le lettek emelve és önálló helyrajzi számmal lettek regisztrálva, így az épületek tekintetében megszűnt a közös tulajdon.

Eladási ár: 3,5M EUR+Áfa

Lehetőség van közvetlen a telek mellett található 503 nm-es bővíthető önálló iroda épülettel együtt is megvásárolni.


Építési övezeti besorolás: Vi-2/KS-7
Az ingatlan értékesítője:
TM ajánlat álló
Tamás Mónika
0620-935 9911
TM@lagunaingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel


Amennyiben további részleteket vagy visszahívást szeretne kérni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, a lehető leghamarabb keresem Önt.


Részletes információkat kérek az ingatlanról
Kérem az ingatlan alaprajzát
Megtekinteném az ingatlant személyesen
Visszahívást kérek
Adataim megjegyzése ezen az eszközön Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót
Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem