Miskolc, 1000 m² kiadó ház


Irányár:
On request

Az ingatlan adatai

Ingatlan azonosító:
5918
Település:
Miskolc
Környék:
Miskolc

Eladástípus:
kiadó
Kategória:
ház
Fő jelleg:
üzleti ingatlan
Lakóterület:
1000 m²
Nappalik száma:
2
Hálószobák száma:
8

Építés éve:
2001
Külső állapot:
Újszerű
Belső állapot:
Újszerű
Teraszok mérete:
Kilátás:
Kert:
Parkos-díszkert
Fűtés:
gázcirko
Melegvíz:
Gázcirkó
Fürdőszobák:
Belső szintek száma:
4 sz
Parkolás:
garázs 4 autós
Telekméret:
5500 m²

Az ingatlan leírása

Miskolc, Miskolc-Tapolca 1000 nm-es, 10 szobás, kastély jellegű luxusvilla kiadó fotózásra, film és reklám forgatásra.

A Bükk lábánál Miskolc-Tapolca egyik legelegánsabb részén, csendes környezetben található elegánsan berendezett villát kínálunk fotózásra, film és reklám forgatásra

Az 1000 m2-es villát egy gyönyörűen parkosított, 5500nm-es kert öleli körbe, amelyben megtalálható egy buja növényzettel körülvett halastó, melyet egy kisebb vízesésből folyó patak táplál. A kertben egy kisebb nyári konyha és kinti sütögető is helyet kapott.

A villa külső és belső világa is eklektikus stílusban került kialakításra, amelyben megfigyelhetők még a reneszánsz és klasszicista építészeti stílus elemei is. Onnantól kezdve, hogy belépünk a luxus és az elegancia birodalmában érezhetjük magunkat, a hatalmas terektől, az exkluzív burkolatoktól, a csodálatosan kidolgozott falfreskóktól és a Bohemian swarovski csillárok ragyogásától még jobban elvarázsolva érezhetjük magunkat.

A medencetér a pihenni vágyók fellegvára, a 35 m2 medence mellett a kikapcsolódást biztosítja a több fős szauna, jacuzzi és a jól felszerelt konditerem is. A földszinten és emeleten található nappalik meghittségét a hatalmas kézzel faragott carrarai márvány kandallók biztosítják, amit a mesebeli kényelmű olasz bútorokból csodálhatunk. A földszinten található még egy fényárban úszó étkező és konyha, két szoba és egy kézzel faragott fa bútorokkal díszített dolgozószoba, ami mellett egy főúri márvánnyal borított fürdőszoba hirdeti a fényűzést. Itt minden az eleganciáról szól, az emeleten található 4 luxus hálószobán túl a két márványborítású fürdőszobáig. A hatalmas több mint 100 m2 nappaliig. A perzsaszőnyegek szépsége ékesíti a villa több helyiségét is.

A villa napi bérleti díja egyedi megállapodás alapján történik.

Térkép

Térkép betöltése

Az ingatlan a térképen jelölt területen helyezkedik el.

Az ingatlan értékesítője:
TM ajánlat álló
Tamás Mónika
0620-935 9911
TM@lagunaingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel


Amennyiben további részleteket vagy visszahívást szeretne kérni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, a lehető leghamarabb keresem Önt.


Részletes információkat kérek az ingatlanról
Kérem az ingatlan alaprajzát
Megtekinteném az ingatlant személyesen
Visszahívást kérek
Adataim megjegyzése ezen az eszközön Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót
Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem