Laguna Ingatlanközpont
ELADÓ, KIADÓ lakások, családi házak, villák, telkek

Laguna Ingatlanközpont Jognyilatkozata


 

 Kérjük, hogy a LAGUNA Ingatlan weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi jognyilatkozatot.

 

 

 A weboldalak megnyitása, megtekintése, a látogató részéről az alábbi jognyilatkozatban foglaltak elfogadásának minősül!

 

Weblapunk, kifejezetten a saját részükre ingatlant keresők, ill. ingatlant eladni / bérbe adni szándékozók általános tájékoztatására készült! A weboldalaink által, általános információkat kaphat az ingatlan piacról, a LAGUNA Ingatlanról, munkatársainkról, szolgáltatásainkról.

 

FIGYELEM!
 

A LAGUNA Ingatlan weboldalain szereplő, logók, grafikák, tájékoztatók, információs anyagok, cikkek, írások és elemzések, valamint a letölthető dokumentumok, illetve az  ingatlanokról készült képek szerzői jogát a Laguna Prime Real Estate Kft. fenntartja magának, azok a Laguna Prime Real Estate Kft. kizárólagos tulajdonát képezik!

 

A weboldalak tartalmának, beleértve akár az ingatlanok fotóinak részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó felhasználása, megjelentetése - különösen a szó szerinti, teljes tartalomban történő idézése - bármilyen más egyéb céllal történő tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása, üzleti célú, sajátként történő felhasználása, kizárólag a Laguna Prime Real Estate Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

 

A weboldalon, ill. a LAGUNA Ingatlan bármely publikációjában szereplő képek (ingatlanfotók), üzleti, sajátként történő felhasználása esetén, a Laguna Prime Real Estate Kft. a kép felhasználójával szemben, azonnali jogi eljárást indít, valamint képenként, naponta 3.000,- Ft (azaz háromezer Forint) használati díjat számít fel. A kép felhasználása a jelen nyilatkozat szerinti használati díj elfogadását jelenti és a felhasználó köteles azt aLaguna Prime Real Estate Kft. részére megfizetni.

 

A LAGUNA Inagtlan weboldalain közzétett információk összeállítása bár a legnagyobb gondossággal történt, garanciát mégsem tudunk adni az adatok hatályosságára, valódiságára, ezek tájékoztató jellegűek, előfordulhat esetenként, hogy nem teljesen pontosak és teljeskörűek.
 

Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Hatályos, és pontos információkért keresse munkatársainkat a lap alján található elérhetőségeinken!

 

Egyes oldalainkon Ön megadhatja egyes személyes adatait (e-mail címét, telefonszámát, stb) amennyiben igényli, hogy az Ön részére, vagy ismerőseinek a LAGUNA Ingatlan tájékoztató anyagokat küldjön, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel.
Látogatásával Ön lehetővé teszi számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, csupán statisztikai okokból.
Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a LAGUNA Ingatlan ezen adatokat nyilvántartsa és kezelje Adatkezelési Szabályzata alapján mindaddig, amíg Ön kifejezetten kéri ezek törlését.

 

A LAGUNA Ingatlan kijelenti, hogy adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli, azokat senkinek semmilyen célból az Ön előzetes jóváhagyása nélkül ki nem adja.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, a küldött üzenetek tartalma, egyéb adatai módosulhatnak, illetve az üzenet el is veszhet.

 

Amennyiben nem talál valamely kérdésére választ, vagy nem kielégítő az információnk kérjük, keresse kollégáinkat a (36-1) 200-9960 telefonszámon.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket látogatásával, és reméljük, talál olyan információt, amely hasznos lesz az Ön számára. VÁLOGASSON, INFORMÁLÓDJON KEDVÉRE!!!

 

A letölthető szerződéseket, és iratmintákat csak saját felelősségre használja, ill. kérje kollégáink tanácsát! Az ingatlan vagyonátruházási illetékek mértékei tájékozató jellegűek, hatályosságukkal kapcsolatosan felelősséget nem vállalunk.
 

Az ingatlanvásárláshoz igényelhető hitelek lapján közölt adatok az aktuális, banki ajánlatok viszonyaiban változhatnak.

 

A nyilatkozatban szereplő "LAGUNA Ingatlan" megnevezés alatt a Laguna Prime Real Estate Kft. és annak közvetlen érdekeltségei értendők!

 

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat! ( levelezes@lagunaingatlan.hu )

 

 

LAGUNA Ingatlanközpont

H-1026 Budapest, II. Pasaréti út 53.   tel.: (361) 200-9960 (5 vonal)    fax: (361) 394-3120

Központi e-mail: levelezes@lagunaingatlan.hu

Vevőt, Bérlőt
keres?

Küldje el eladó, kiadó
ingatlana alapadatait,
szakértő munkatársunk
felkeresi Önt!
Keressen
Eladó, kiadó...

Keressen eladó, kiadó
lakásokat, házakat, villákat,
építési telkeket kínálatunkban
részletes feltételei szerint
Hasznos
tanácsok!

Hasznos ötletek,
nélkülözhetetlen tanácsok
Vevőknek, Bérlőknek, Eladó
tulajdonosoknak, berbeadóknak
Kapcsolat
Kérje értékesítő szakember segítségét, hívja munkatársainkat!
Tel: (361) 200-9960
Mobil: 0620-935 9999

skypeSkype
További információk
Ajánlatot küldünk
e-mailen
Kérjen személyre szabott, privát ajánlatot, értesüljön elsőként a piacra kerülő eladó ingatlanok, kiadó ingatlanokról... További információk
Letölthető ingatlanos szaktanácsok pdf
Nélkülözhetetlen tudnivalók, szaktanácsok ingatlan bérbeadásnál, bérlésnél, eladásnál, vagy vásárlásnál... További információk

Legfrissebb ingatlan ajánlataink

Kiadó lakás II. Hárshegy
55 nm, 2 szobás
190 000 Ft
Kiadó lakás II. Vérhalom
62 nm, 3 szobás
230 000 Ft
Kiadó lakás II. Szemlö-hegy
90 nm, 3 szobás
432 000 Ft
Eladó telek II. Törökvész
900 nm,
320 000 000 Ft
Kiadó lakás V. Belváros
52 nm, 3 szobás
165 100 Ft