Amennyiben az ingatlannal kapcsolatban további információkra van szüksége, akkor kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot!

RP5137 Buda XI. Gellérthegyen, Somlói lakóparkban, 5 szobás, szuperpanorámás luxus PENTHOUSE lakás eladó 66-301-302

[RP5137]
Státusz: ELADÓ Szobák száma:
Típus: LAKÁS / tégla Építés ideje: 2008
Alapterulet: 184 nm Szintek száma: 1 sz
Környék: XI. Gellért-hegy Parkolás: teremgarázs 2
Ára: 169 000 000 Ft
Érdeklődjön: 200-9960 0620-935 9922
Rácz Péter RP@lagunaingatlan.hu Skype: rplaguna
Buda XI. Gellérthegy déli oldalán, a Somlói lakóparkban, kínáljuk igazán igényes lakást keresőknek, ezt a szó eredeti értelmében igazi, szuperpanorámás, 5 szobás eladó penthouse lakást, közel 140 m2 nappali-kapcsolatos terasszal.

2008-ban, a Zoboki építész iroda tervezésében, a Raiffeisen lakópark program keretében készült el a Gellérthegy déli lejtőjén, a Somlói úton, ez az egyedülálló lakókomplexum, a Somlói lakópark.
A lakóparkban, a hármas, fa - üveg - márvány homlokzati kompozíciójú épületegyüttesben, mindössze 42 db, különlegesen megtervezett lakás található.

A Park egyik legextrább lakását, az egyik PENTHOUSE lakást kínáljuk igazán igényes lakást keresőknek megvételre!

Az eladó penthouse lakás, eredendően 2 lakásból, egy netto 73m2, és 79m2 lakások összenyitásával kerül kialakításra! A lakásokhoz egy cc.40, és egy 98 m2-es klasszikus penthouse terasz is tartozik.

FONTOS: Félreértés ne essék (!), jelenleg az egyik lakás került kialakításra, a másik, mellette lévő lakás hozzányitása, annak műszaki, és esztétikai befejezésének feladatai még hátra vannak (a képek az elkészült lakásban készültek).

A tervek szerint, az egybenyitott, 4 hálószobás, cc. 50m2-es nappalis, 2(3) fürdőszobás, háztartási, és gardrobe helyiséggel is rendelkező lakás, Dny-i panorámás hatalmas teraszokkal, igazi különlegesség, szinte több mint otthon, egyfajta életstílust is képviselhet új tulajdonosának!
Igény szerint, a lakás befejezésének management-jét is vállaljuk igényei szerint történő kialakítással!

Részletekért kérem hívjon, készséggel állok rendelkezésére, tényekkel, konkrétumokkal, részletes leírással a lakás intelligens vezérlőrendszeréről, Bose hangrendszeréről, felszerelt XXI.szd-i Siemens konyhájáról ... ill. ötletekkel, alaprajzzal, akár személyes megtekintéssel is!

A Lakópark bemutatkozik a w w w . s o m l o i u t . h u oldalon!